неділя, 7 вересня 2014 р.

У ЛЬВОВІ ТАРИФИ ЗРОСЛИ НА ПОЛОВИНУ

У Львові встановлено нові тарифи на послуги з вивезення побутових відходів.

 Як розповів в.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник,для надання якісних послуг, упорядкування майданчиків, на яких розміщені урни для збирання побутових відходів, та недопущення антисанітарного стану в місті, виникла необхідність перегляду тарифів.
Попередній тариф на ці послуги був встановлений 1 січня 2011 року. Упродовж 2011-2013 років відбувся значний ріст мінімальної заробітної плати, паливно-мастильних матеріалів та запчастин що суттєво впливає на розрахунок тарифів.
«Тариф для населення зростає на 41%. До прикладу, для квартири, площею 50 м.кв, така послуга зараз коштує 14,5 грн у місяць, а коштуватиме 20,5 грн. Тобто, вартість послуги в середньому зросте на 6 грн в місяць. Ці тарифи пройшли ретельну перевірку в інспекції цін. Цим рішенням врегульовано і питання захоронення відходів, його здійснює ЛКП «Збиранка». Основна причина – це ріст екологічного збору. Він зріс з 5,8 грн до 29 грн за 1 тонну. При сьогоднішніх об’ємах – це великі гроші для нашого комунального підприємства»
Рішення набуває чинності через 20 днів з моменту його прийняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар