середу, 3 вересня 2014 р.

Плутанину на Пушкіна 1 розплутано /фото +відео/

 Все почалося з того, що в підвалі будинку №1 по вулиці Пушкіна появилася вода.Комунальники декілька разів намагалися встановити причину підтоплення.Та зась, всі їх спроби результату не давали.
І лише після того як було об"єднано зусилля з мешканцями будинку, було виявлену геть диряву, проржавілу трубу, яка йшла поряд з основою фундаменту, попід самою відмосткою будинку і нібито колись використовувалась для  живлення фонтану, який був на місці будівлі "Вікторія".Вся заковика полягала, що будинок №1 живиться з нової системи водопостачання, а фонтан - з якоїсь труби, яка теж десь зациклена з існуючою мережею.То ж непотрібну трубу комунальники відрізали від цієї системи і вода в підвал будинку вже не тече. І що саме цікаво - значно скоритилося загальне споживання води з системи, а це значить, що відрізано чергову "ліву" трубу, через яку проводився не санкціонований відбір, вірніше сказати - крадіжка...
у до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж поки видно її дитя. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх учнів, вчителів, батьків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар